Αποστολή Προϊόντων

Τα προϊόντα μας παράγονται – εκτυπώνονται κατόπιν παραγγελίας και οι αποστολές γίνονται μέσω EASYMAIL και SPEEDEX. Επίσης υπάρχει δυνατότητα αποστολή με BOX NOW μετά από συνεννόηση με τον πελάτη.

Τα προϊόντα τα οποία δεν είναι custom και υπάρχουν ήδη στην σελίδα μας αποστέλλονται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών και παραλαμβάνονται από τον παραλήπτη τις επόμενες 2 εργάσιμες, εκτός νησιά και Πελοπόννησο που η παράδοση γίνεται σε 34 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν custom σχέδια αποστέλλονται εντός 3-30 εργάσιμων ημερών (ανάλογα το πλήθος και την δυσκολία σχεδιασμού) και παραλαμβάνονται από τον παραλήπτη τις επόμενες 2 εργάσιμες, εκτός νησιά και Πελοπόννησο που η παράδοση γίνεται σε 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Επιστροφές προϊόντων δεν δεχόμαστε διότι στα καλούπια και τις σφραγίδες δεν υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης. Στην περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό καλούπι ή σφραγίδα στείλτε μας email στο info@trisdiastato.com ή καλέστε μας στο 6987789242 εντός 7 ημερών έτσι ώστε να γίνει αντικατάσταση. Τα έξοδα μεταφοράς τα επιβαρύνεται η επιχείρηση μας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights