Τρόποι Πληρωμής & Ασφάλεια Συναλλαγών

Πληρωμή

Η πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  • Αντικαταβολή. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier που θα σας παραδώσει τα εμπορεύματα στον χώρο σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 1,5€ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.
  • Πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners μέσω vivawallet. Καμία επιπλέον χρέωση ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας, ενώ τυχόν έξοδα εμβάσματος από την Τράπεζα βαρύνουν τον πελάτηΣτην περίπτωση που χρεωθούμε έξοδα εμβάσματος η παραγγελία δεν θα σταλεί και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
  • Κατάθεση σε τράπεζα. Εφόσον επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τράπεζα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας στείλουμε με email αριθμό λογαριασμού της Τράπεζας για την κατάθεσή σας. Το ποσό της κατάθεσης θα πρέπει να συμφωνεί ακριβώς με το ποσό της παραγγελίας σας. Για να προχωρήσει η παραγγελία σας πρέπει να δούμε τα χρήματα στο λογαριασμό μας, επομένως η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να καθυστερήσει επιπλέον 1-2 ημέρες. Καμία επιπλέον χρέωση από πλευράς μας ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

 

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΑΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
5222104665528
IBAN: GR3201722220005222104665528

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΑΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
89574168301
IBAN: GR6501108950000089574168301

Για οποιαδήποτε άλλη τράπεζα που συνεπάγεται σε τραπεζικό έμβασμα επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφορά.

Στην περίπτωση που χρεωθεί η επιχείρηση με τα έξοδα μεταφορά η παραγγελία δεν θα σταλθεί μέχρι να ολοκληρωθεί σωστά το τραπεζικό έμβασμα και να κλείνει λογιστικά η παραγγελία.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών  και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights